Beosound Explore

Fra 1.499,00 kr.

Vandtæt bærbar Bluetooth højttaler

Beosound Explore er den ultimative udendørs højttaler med ekstrem robust konstruktion, klassens bedste lyd og førende batterilevetid i en let indpakning, der er skabt til at komme på eventyr. Fuldt certificeret støvtæt og vandtæt, stereolyd ved parring med andre Beosound Explore enheder og meget mere. Oplev den mest robuste udendørshøjttaler, Bang & Olufsen nogensinde har lavet.

B&O - Beosound Explore - Grey Mist - Bluetooth Højttalere
Beosound Explore

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Beosound Explore

Bærbar. hårdfør. klar til eventyr.

Den mest eksklusive robuste udendørshøjttaler i verden

Uanset hvor dine eventyr fører dig hen, viser den kompromisløse lydkvalitet fra Beosound Explore dig vejen. Og med den hærdede, ridsefaste og støv- og vandtætte skal i aluminium er den skabt til at fungere optimalt under selv de hårdeste betingelser.

Så lille, at du kan have den i hånden. Men stor nok til at sparke gang i festen. På grund af sin form er Beosound Explore let at opbevare i tasken eller lommen og ideel til at tage med – uanset hvor du skal hen. Stil den på en hvilken som helst overflade, tag den med i lommen eller hæng den i karabinhagen på rygsækken.

Beosound Explore - Grey Mist - Designet til eventyr

Beosound Explore

Funktioner

Beosound Explore er en robust Bluetooth-højttaler til udendørs brug med retningsuafhængig True360- lyd. Beosound Explores kompakte formfaktor, lave vægt og integrerede karabinhageclips gør den ekstremt bærbar. Den unikke cylindriske form og de højtydende højttalerenheder og forstærkere leverer en power og lydstyrke, der gør den sjov at lytte til, når du camperer eller hiker.

 • Retningsuafhængig True360 Bang & Olufsen Signature Sound
 • Stereolyd ved parring med andre Beosound Explore enheder
 • Robust konstruktion med ridsefast type 2-anodisering
 • Certificeret fuldstændig støv-og vandtæt (IP67-certificeret)
 • Designet i en kompakt, handy form med integreret karabinhageclips
 • Hårdfør skal i anodiseret aluminium med ekstra beskyttelse mod ridser
 • Bluetooth 5.2 for streaming
 • Klassens bedste batterilevetid: Perfekt til brug i det fri med op til 27 timers batterilevetid
 • Multipoint: to enheder kan tilsluttes Beosound Explore på samme tid
 • Betjeningsknapper ovenpå Beosound Explore for nem betjening
 • Apple Fast Pair, Microsoft Swift Pair og Google Fast Pair integration

Klassens bedste batterilevetid

Beosound Explore er klar til action, uanset hvor dine eventyr fører dig hen. Men klassens førende batterilevetid på op til 27 timer ved typisk lydstyrke og op til 34 timer ved lav lydstyrke, er Beosound Explore den perfekte højttaler til brug i det fri. En strømindikator på højttaleren lyser konstant rød, når batteriet er nede på 15% og blinker rødt når det er nede på 10%. Det er ligeledes muligt at se batteristatus mere præcist i Bang & Olufsen appen.

Beosound Explore - Fuldstændig støv og vandtæt

FULDSTÆNDIG STØV OG VANDTÆT

Explore er skabt til at blive brugt. Det robuste design kombineret med en IP67 certificering, gør det mere muligt end nogensinde før at tage musikken med på farten. Beosound Explore er nemlig fuldt IP67-certificeret, hvilket betyder, at højttaleren er fuldt modstandsdygtig over for objekter som støv eller sand, der kommer ind i produktet på solrige stranddage, og vandtæt ned til en meters dybde i op til 30 minutter. Dette udvider de egnede brugsscenarier for Beosound Explore betydeligt, både i og uden for hjemmet.

Beosound Explore - Robust og hårdfør som aldrig før

Hårdfør og rObust
– som aldrig før

Beosound Explore er den første højttaler på markedet med type 2-anodiseret aluminium. Type 2-anodisering er en proces, der gør materialet langt mere ridsefast og slidbestandigt end aluminium, der er behandlet på traditionelle måder. Beosound Explore ser nyere ud i længere tid og bliver ikke ridset så let, hvis du f.eks. lægger højttaleren i en taske med dine nøgler. Slutresultatet er, at Beosound Explore er 3x mere ridsefast end Beosound A1 2nd Gen.

Anmeldelser fra eksperterne

“Det er en ultra-hårdfør kompakt højttaler, der er unikt tilpasset til vindblæste højlandstoppe, fjerntliggende sandstrande og campingpladser uden adgang til strøm. Den leverer lyden og bassen fra en højttaler, der er tre gange større, og den ser fantastisk ud, mens den gør det.”

The Independent - logo
The Independent

“Med op til 27 timers spilletid på en enkelt opladning bør den holde hele din udflugt, fra den tidlige spænding til “hvorfor gik jeg med til dette?” stadiet.”

What Hi Fi - Logo
What HiFi

“Udendørs højttaleren kommer også med en IP67 støv- og vandtæthedsklassificering, så du kan tage den med på camping eller på stranden uden frygt for at lidt sand eller vand vil ødelægge din musik.”

Tech Radar - logo
TechRadar

“Projektionen af lyden er upåklagelig takket være det geniale gitterdesign, der giver en 360 omnidirektional lyd.”

LB - Logo
Forbes

“Hvert aspekt er vægtet lige tilpas mod de andre i mit øre – bassen er nærværende og fast, men ikke prangende. Mellemtonen er varm og giver akustiske numre tilstedeværelse og popnumre varme. Diskanten er detaljeret og klar, men aldrig for skarp.”

T3 - logo
T3

“Det er en ultra-hårdfør kompakt højttaler, der er unikt tilpasset til vindblæste højlandstoppe, fjerntliggende sandstrande og campingpladser uden adgang til strøm. Den leverer lyden og bassen fra en højttaler, der er tre gange større, og den ser fantastisk ud, mens den gør det.”

The Independent - logo
The Independent

TECH TALK

BLUETOOTH 5.2

Beosound Explore har det nyeste Bluetooth codec 5.2, der forbedrer Bluetooth forbindelsers pålidelighed, da det er i stand til at bestemme signalretningen og dermed registrere afstanden til en enhed ned til få centimeters nøjagtighed. Dette muliggør hurtig oprettelse af forbindelse, samtidig med, at der bruges mindre energi. I miljøer med mange Bluetooth enheder kan 5.2 vælge kanaler tilfældigt, når der oprettes forbindelse, hvilket reducerer risikoen for, at de forstyrrer hinanden.

BRUGEROPLEVELSE

For at være en trofast følgesvend i alle daglige situationer skal en højttaler være brugervenlig og nem at tage med. Interaktionen med Beosound Explore er meget enkel og brugervenlig. Brugergrænsefladen er placeret øverst på produktet, så den er nem at se og hurtigt kan betjenes. Tænd/sluk musikken, aktivér Bluetooth, afspil/pause en sang, skru lydstyrke op eller skru den ned.

LYDEN

Beosound Explore er pakket til randen med Bang & Olufsens DNA. Den er ikke fintunet til at lyde højest, den er fintunet til at lyde bedst. Med retningsuafhængig True360-lyd byder Beosound Explore på stor lyd med overraskende kraftfuld og dyb bas for så lille en højttaler. Explore har ligeledes Multipoint, hvilket betyder, at to enheder kan tilsluttes Explore på samme tid, hvilket gør det nemmere end nogensinde at dele afspilningslisten. Med Beosound Explore kan du nemt oprette et stereopar med to Beosound Explore højttalere for at gøre oplevelsen endnu bedre.

DESIGNET

Beosound Explore er designet og udviklet i en cylindrisk form, der gør det nemt at tage den med og placere den i en af rygsækkens lommer eller en kopholder i bilen. Højttalerens overordnede dimensioner er udviklet til at give den bedste balance mellem lav vægt (under 600 g) og god lydkvalitet. Beosound Explore har en udskiftelig fleksibel rem samt integreret karabinhage, så den f.eks. kan hænge på en rygsæk på lange vandreture.

TIL DINE EVENTYR

Beosound Explore er en højttaler, der er udviklet til at følge dig gennem hverdagens strabadser. Derfor er den langt mere robust end vores andre højttalere. Konstruktionen er stærk og robust med en understøttende lodret aluminiumsstruktur bag de vandrette aluminiumsribber. Den er testet til at blive ved med at virke efter tab fra højder på op til 1,5 meter, hvilket er det dobbelte af testresultatet for Beosound A1 2nd Gen. Desuden er Explore den første højttaler på markedet udstyret med aluminium, der er type 2-anodiseret, og er dermed langt mere ridsefast end A1.

Beosound Explore - Til dine eventyr
Beosound Explore - Galleri
Beosound Explore vs. A1 2. gen.
Beosound Explore vs. Beosound A1 2. gen.

Sidder du også og tænker: “Jamen hvad er forskellen på den nye Beosound Explore og den runde Beosound A1 2. gen.?” Det gjorde vi nemlig også, og derfor har vi skrevet et blogindlæg, hvor vi sammenligner vores nye robuste Bluetooth højttaler Beosound Explore med vores yderst populære Beosound A1 2. gen. aka. Burgeren. Bliv klogere på deres ligheder og forskelle og få et overblik over deres mange smarte funktioner.

Rigtig god læselyst!

Beosound Explore vs. Beosound A1
Vægt 1 kg
Størrelse 15 × 15 × 15 cm
VÆLG FARVE

Grey Mist, Black Anthracite, Chestnut, Green, Navy, Ferrari Edition

Knap Download produktark - B&O

TEKNISK INFORMATION

Anbefalet rumstørrelse
5-30 m²
Mindre sammenkomster, på kontoret og til mellemstore rum i boligen

Frekvensområde
56-22.700 Hz

Forstærker
2 x 30 W klasse D til fuldtoneenheder

Højttalerenheder
2 x 1,8″ fuldtoneenheder

Lydretning
360 grader

Maksimal loudness @1m (SPL)
91 dB SPL

Basgengivelse
59 dB SPL

Codec til trådløs overførsel
SBC

Stereoparring
Mulig mellem to Beosound Explore højttalere

Multipoint
Tilgængelig for op til to enheder

Lyd-EQ, der kan tilpasses
Forudindstillinger tilgængelige og kan tilpasses fuldstændig i Bang & Olufsen app

Bluetooth-version
5.2

Ind- og udgange
USB-C til opladning og streaming

Betjeningsknapper på enheden
Tænd/sluk-knap
Bluetooth-knap
Afspil-/pauseknap
Lydstyrkeknap (op/ned)

Hurtig parring
Apple Fast Pair
Google Fast Pair
Microsoft Swift Pair

Mål
81 B × 124 H × 81 D mm

Vægt
631 g uden karabinhage
637 g med karabinhage

Batterilevetid
Op til 27 timer ved normal lydstyrke

Batteristørrelse
2.400 mAh

Strømforbrug
Typical: 6.2W
Standby: 0.19W

Strømforsyning
5 V DC/3A via USB-C-stik

Opladningstid
2 timer ved opladning med 5 V – 2 A/3 A

Indikator for batterilevetid
Batteri LED, og kan også ses i Bang & Olufsen app

Designer
Above

Materialer
Type 2-anodiseret aluminium
Polymer
Stof

Vandtæthedsgrad
Fuldstændig støv- og vandtæt
IP67-certificeret