Udgået produkt: Beolab 20

Oplev vores udvalg af B&O stereohøjttalere.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

BeoLab 20 1 - B&O

EN DIGITAL TRÅDLØS HØJTTALER

BeoLab 20 er en hyldest til suveræn lyd. Højttalerens kraftfulde og raffinerede lyd skyldes den aktive højttalerkonstruktion og den kompromisløse teknologi i dens avancerede, digitale lydmotor. Med vores nye koncept Immaculate Wireless Sound giver BeoLab 20 dig mulighed for at smide højttalerkablerne ud og nyde trådløs musik i sublim kvalitet – med helt ny frihed og fleksibilitet til spændende indretning af din bolig.

FORM FØLGER FUNKTION

Fra den ikoniske akustiske linse og helt ned til bunden af det koniske kabinet er BeoLab 20 en perfekt symbiose mellem form og funktion. Alle elementer understreger formålet, og alt, lige fra de afbalancerede høje frekvenser med Acoustic Lens Technology ned til de to 160-watt basenheders præcise lave frekvenser, er designet til at skabe det optimale lydbillede. Prikken over i’et er kabinettets fod, der giver højttaleren et diskret og svævende udtryk.

SKABT TIL HINANDEN

Fuldend det fantastiske billede i BeoVision Avant eller BeoVision 11 med den storslåede lyd fra BeoLab 20.

EN PERFEKT KOMBINATION

Det ultimative fjernsyn fortjener den bedste lyd. Giv dit Bang & Olufsen TV yderligere kraft med et BeoLab 20 surroundsetup, og dyk ned i et univers af bjergtagende billeder og storslået lyd.

BeoVision Avant og BeoVision 11 er allerede udstyret med kraftfulde centerhøjttalere. Derfor opnår man en fantastisk surroundoplevelse ved at anvende de i forvejen fremragende højttalere som centerhøjttalere og supplere med fire BeoLab 20 højttalere.

Læs mere om BeoVision Avant og BeoVision 11 her eller kom ind i butikken og se dem I samspil med den sofistikerede og smukke BeoLab 20.

Book en fremvisning FRA DKK 1.999,- / MND.
beolab 20 - B&O

BeoLab 20 3 - B&O

TRÅDLØS FRIHED

BeoLab 20 understøtter Immaculate Wireless Sound – Bang & Olufsens koncept for krystalklar, trådløs lyd, der giver dig en helt ny frihed til at indrette dit hjem, som du ønsker. BeoLab 20 arbejder perfekt sammen med alle Bang & Olufsen produkter med Immaculate Wireless Sound og alle andre WiSA-kompatible produkter. Alt, hvad der kræves, er én strømledning til hver højttaler.

BeoLab 20 er baseret på WiSA-teknologien, som opererer i den relativt ubelastede del af 5 GHz-frekvensbåndet. Det giver krystalklar, trådløs lyd af en hidtil uset høj kvalitet og stabilitet – og langt færre ledninger. Med BeoLab 20 får du total placeringsfrihed.

PROBLEMFRI TILSLUTNING

Kendetegnet for Immaculate Wireless Sound er de fantastiske tilslutningsmuligheder. Derfor kan BeoLab 20 tilsluttes alle nyere Bang & Olufsen tv og ethvert WiSA-kompatibelt tv eller musiksystem. Du kan også tilføje en BeoLab Transmitter 1 til dit tv eller musiksystem uanset mærke og dermed få BeoLab 20 til at fungere trådløst med de ønskede produkter.

PERFEKT LYD I 180°

Kronen på værket på BeoLab 20 er den akustiske linse. Dens 180-graders horisontale spredning af lyden fra diskanten sikrer ensartet lyd i hele rummet. Den akustiske linse maksimerer det areal foran højttaleren, hvor lyden er optimal. Det gør det muligt for lytteren at bevæge sig mere frit omkring, mens lyden forbliver perfekt. Teknologien minimerer også refleksioner fra gulv og loft. Det reducerer den uønskede forvrængning og maksimerer lydoplevelsen.

Oplev også den forbedrede følelse af rumlighed og realisme, som den akustiske linse giver lydbilledet. Selv den mindste detalje og nuance lyder perfekt afbalanceret og naturlig.

DEN PERFEKTE BUND

Bassens to 160 watts klasse D-forstærkere og den store 10″-enhed monteret inde i det 18 liter store kabinet på BeoLab 20 giver en meget præcis og kraftfuld bund. For at sikre en højtydende, kraftig bas, der ikke beskadiges ved højeste lydstyrke, overvåger og regulerer Bang & Olufsens Adaptive Bass Linearisation konstant de lave frekvenser. For at opnå maksimal placeringsfrihed kan højttalerne optimeres i forhold til de umiddelbare omgivelser ved hjælp af en kontakt, som aktiverer Bang & Olufsens innovative rumtilpasningsteknologi. Vælg mellem “fritstående”, “hjørne” eller “væg”.

BeoLab 20 4 - B&O
VÆLG FARVE

Black

Knap Download produktark - B&O

BeoLab 20 - Produktark

Beolab 20 Sort - Højttalere - Produktbillede
Udgået produkt: Beolab 20
Vælg varianter